15% rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet!

Personvern

Alle personlige opplysninger behandles fortrolig og deles ikke med andre. Sereluna AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart.

 

Hva samler vi inn?

Som de fleste selskaper, samler vi inn informasjon som kan identifisere deg. Dette er en personopplysning. Personopplysninger samler vi inn bare når du gir dem til oss. Eksempel på en personopplysning er e-post, adresse, telefonnummer og navn.

 

Hvorfor samler vi inn data?

Dataene vi samler inn blir brukt til å forbedre våre tjenester, sende meldinger, tilbud og kampanjer, samt gi kundestøtte. Vi bruker også ikke-personlig data, som ikke kan spores til deg. Dette bruker vi blant annet til å gi deg markedsføring som er relevant for deg. Vi bruker også denne typen data for å forbedre oss, og gi deg en bedre opplevelse hos oss.

 

Hva gjør vi med dine data?

Vi lagrer dine data trygt hos oss, til vi ikke lenger har behov for å kontakte deg, eller du ikke lenger ønsker at vi skal beholde din data. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Vi behandler dine data på grunnlag av berettiget interesse eller aktivt samtykke. Det er dine personopplysninger, og du har rett til å be om å se, oppdatere, korrigere, eller si vi skal slette dine personopplysninger.

 

Cookies?

Vi anvender cookies med det formål å optimere websiden og dens funksjonalitet, og dermed gjøre besøket så enkelt som mulig for deg. En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss. Du kan til enhver tid slette cookies fra din PC/Mac, hvordan det gjøres er avhengig av din browser.

 

Analyse

Google Analytics er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra. Analysen bruker kun til det formål å optimere nettsiden vår.

 

 

Sereluna AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din data samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Handlekurv
EnglishNorwegian
0
    0
    Shopping cart
    Your shopping cart is emptyReturn to the store